Aktualno Te�aji Cenikinrezervacije Kontakt Sponzorji  
 
 
 

Teniško društvo Dovce
Dovce 8, 1381 Rakek
 

 
 
Liga 12.05.2020
 
Liga TD Dovce 2020
Začetek lige in prijave
No,pa začnimo.Prijave za ligo na tel 031 579 046 sms oz. na mail sebastjan.podlogar@gmail.com do srede 13.05,ko bo tudi žreb.Razpored bo narejen v sredo.
Pričetek lige petek 22.05 in ponedeljek 25.05.2020.lp.S.

Pravilnik LIGE

PRAVILNIK REKREATIVNE TENIŠKE LIGE Dovce 2020

1.V rekreacijsko teniško ligo se lahko prijavi samo član TK Dovce (plačana članarina) za tekoče leto in ima poravnane vse obveznosti za leto 2019.
Prijavnina za ligo znaša 30 EUR ( plačati najkasneje do 1. kola),dijaki in študentje 20 eur.. Prijave zbiram na email sebastjan.podlogar@gmail.com oz. SMS 031 579-046 Sebastjan
Objava skupin igralcev in razpored tekem bo objavljen na spletni strani. Liga se prične 22.05. 2020.

2. Liga se bo igrala petek in ponedeljek ter po dogovoru..V kolikor ima kdo posebno željo glede termina,naj to ob prijavi pove oz naj mi vsaj 5 dni pred naslednjim kolom sporoči sms..
IGRALCI BODO RAZDELJENI V 3 ali 4 SKUPINE GLEDE NA KONČNI VRSTNI RED LETA 2019.Ali bo sistem tekmovanja enokrožen ali dvokrožen,koliko bo skupin, bomo odločili glede na število prijav .
V playoff se uvrstijo igralci na mestih od 1.-4.



3. Praviloma se vsi dvoboji igrajo po vnaprej pripravljenem razporedu (določena sta torej dan in ura igranja). Igralec, ki določenega dvoboja ne more odigrati, mora o tem obvestiti nasprotnika in vodjo lige (preloženi dvoboj se mora odigrati v roku 7 dni pred datumom tekme oziroma najkasneje do naslednjega kola.Zaradi izkušenj iz preteklosti,prosim,da se tega držite.IZJEM NI.

4.V primeru dežja se dogovorite med seboj za nov termin.

5. Dokončen razpored za tekoče kolo je narejen v četrtek (POGLEJ NA SPLETNO STRAN).Zadnji dan za spremembe je SREDA.

6. Vsak dvoboj se igra s tremi novimi žogami.Nove žogice priskrbi tisti,ki je napisan prvi .
V kolikor se oba tekmovalca strinjata lahko tudi s starimi.

7. Takoj po odigranem dvoboju mora ZMAGOVALEC obvezno sporočiti rezultat tekme vodji lige z SMS-om.
8. Dvoboj se na dan, ki je bil med dvema igralcema določen za odigranje, ne more več preložiti, kar pomeni, daje izgubljen z rezultatom 0:9 . Igralec mora o tem, da ne more igrati dvoboja (ne more pa ga tudi preložiti), obvestiti nasprotnika in vodjo lige, kajti v nasprotnem primeru se igralcu doda še minus 1 točka (odvzame se od skupnega števila osvojenih točk).

9. Neupravičeno neodigran dvoboj, se registrira s porazom 0:9 in kaznuje z odvzemom ene točke povzročitelju, nasprotnik pa zmaga z rezultatom 9:0 in dobi 2 točki. Dva (2) neupravičeno neodigrana dvoboja pomenita avtomatično izključitev iz lige.

10. V primeru izključitve ali izstopa iz lige katerega od igralcev se vsi njegovi rezultati brišejo.
11. Za končno uvrstitev šteje večje število točk; v primeru enakega števila točk dveh igralcev se upošteva medsebojna tekma, večje število osvojenih gemov .Če imajo trije igralci isto število točk se štejejo osvojeni gemi med seboj,nato pa skupno število osvojenih gemov vseh tekem.

12. Igralci bodo za mesta od 1.- 3. dobili pokale.
13. Vse dodatne informacije lahko dobite na telefonu 031 579-046 Sebastjan.

 
 
tenis.dovce@gmail.com Aktualno      |      Tečaji      |      Cenik in rezervacije      |      Kontakt      |      Sponzorji